Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber

AGENDA

30/01/2018 18u00: Algemene Vergadering/Nieuwjaarsreceptie bij Callens & EmK
19/02/2018 13u of 17u30 : eerste sessie opleiding preventieadviseur niveau 3
20/02/2018 12:15 Infosessie groepsaankoop Patrouillebewaking
Rita-Thermote Vanpoucke onverwacht overleden

Rita-Thermote Vanpoucke onverwacht overleden

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 18 januari 2018

Met grote verslagenheid vernemen wij dat Rita Thermote-Vanpoucke gisteren onverwacht is overleden.
Samen met haar man Paul Thermote, en Paul Vanhalst, stond zij aan de wieg van TVH. In de beginjaren had ze een heel uitgebreid takenpakket, maar zij wordt vooral herinnerd als de eerste HR-manager van TVH, die invulling gaf aan wat we nu de We Are One-waarden noemen. Haar zin voor ondernemerschap gaf ze ook door aan haar dochters Ann en Els.

 

LEES MEER
RUN INTO THE ZONE 2018

RUN INTO THE ZONE 2018

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 16 januari 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseert het Bedrijvenpark Waregem Zuid haar tweede editie van RUN INTO THE ZONE. Een uniek loopevenement dat je doorheen het Bedrijvenpark én de productieafdelingen van TVH, Mc Three, Callens&EmK, Van Damme, Renson, Goethals ijzerwaren, G&V Energy, Bent schoenen, Garage Dhont, Cras, Nori, en Locinox brengt. Je kan kiezen tussen een parcours van 6 km of 11 km. Het startschot wordt voor beide afstanden om 16h gegeven. Dus trek die loopschoenen alvast aan en zorg dat je er klaar voor bent. Ontdek onze bedrijven op een originele manier ! Per deelnemer gaat 1 EUR naar het goede doel SOMIVAL. INSCHRVIJVEN via de website www.runintothezone.be

LEES MEER
Localicious brengt online bestelde boodschappen GRATIS tot vlakbij je werk

Localicious brengt online bestelde boodschappen GRATIS tot vlakbij je werk

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 16 januari 2018

Localicious brengt een groot assortiment aan verse producten, rechtstreeks van bij de boer naar Bedrijvenpark Waregem Zuid. U vertrekt van het werk, stopt even op de parking recht tegenover garage Lavaert in het Industrielaan (zie plannetje), waar de koelwagen van Localicious u de bestelde goederen overhandigt en u rijdt naar huis. Iedereen kan bestellen tot 10u 's avonds om een levering te ontvangen op maandag en vrijdag. Op maandag kan u alles ophalen tussen 17u en 17u30, op vrijdag tussen 16u30 en 17u. 
Met de code BPWZ valt de leveringskost volledig weg.  Eerste levering voorzien op maandag 20 januari.

 

 

LEES MEER
Mc Three wil zich meer dan ooit profileren als aantrekkelijke bruid

Mc Three wil zich meer dan ooit profileren als aantrekkelijke bruid

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 16 januari 2018

Tapijtengroep McThree is vast besloten om nog enkele jaren op eigen vleugels door te vliegen. Dat lieten CEO Stefaan Duchi en de kersverse voorzitter Hendrik Deruyck verstaan tijdens de beurs Domotex in Hannover. Als het van Hendrik Deruyck afhangt dan moet McThree zich opsmukken zodat het er op termijn uit ziet als een meest aantrekkelijke bruid. “Dat is het bedrijf al, maar het kan altijd beter”, aldus Deruyck. “Feit is dat we autonoom willen verder gaan, zeker de eerstkomende jaren. Wat daarna komt zien we dan wel.”

LEES MEER
Lancering groepsaankoop PATROUILLEBEWAKING op Bedrijvenpark Waregem Zuid

Lancering groepsaankoop PATROUILLEBEWAKING op Bedrijvenpark Waregem Zuid

Groepsaankoop / Gemaakt op maandag 15 januari 2018

Om de veiligheid op het bedrijvenpark te verhogen neemt de bedrijventerreinvereniging een aantal initiatieven.
Een eerste initiatief was de oprichting van de WhatsApp groep ter verhoging van de sociale controle op het bedrijvenpark. Een tweede initiatief is de huidige lancering van CONSORTIUMBEWAKING op de zone. Daarbij bundelen de bedrijven in de zone de krachten om samen de veiligheid te verhogen door beroep te doen op de diensten van een externe bewakingsfirma. Aan de hand van preventieve controlerondes ontstaat een ontradend effect. Welkom op de infosessie op dinsdag 20 februari om 12u15 in het bedrijvencentrum. Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht via annelies@bedrijvenparkmanagement.be. Locatie : Bedrijvencentrum, Kalkhoestraat 1, Waregem

LEES MEER
Bedrijfswagens in het zomerakkoord

Bedrijfswagens in het zomerakkoord

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 5 januari 2018

Het zomerakkoord bleef ook in de kerstperiode actueel. De regering blijft aan sommige maatregelen sleutelen. AXXI brengt u graag op de hoogte van de veranderingen die voor u van belang zouden kunnen zijn!

1.    Criterium voor fake-hybriden versoepelt

2.    Meerwaarde op verkoop bedrijfsvoertuigen toch vrijgesteld

3.    Voorafbetalingen worden een stuk interessanter voor vennootschappen

LEES MEER